torsdag 30 april 2009

EN SPELLISTA MED HULTSFREDSARTISTER

Eftersom jag inte har något vettigt att blogga om förrän jag kommer hem till Vänersborg senare i eftermiddag så tänkte jag så länge dela med mig av min Spotify-spellista med artister som kommer till Hultsfred, för att ni ska bli peppade att åka dit.


Förresten, vi vann quizzet igår! Mer om det i eftermiddag!

Read more...

måndag 27 april 2009

EN BRIST I FACEBOOK!

Jag har hittat en brist i allas vår favoritmötesplats, Facebook!
Vem kunde tro att detta fanns att finna. Det kom som en chock för mig.
Nej, men skämt åsido, det här är ganska dåligt ändå, speciellt för de som, till skillnad från mig, är ruskigt populära på Facebook.

Bristen handlar om att man endast kan få nittioåtta (98) nya notifications visade för sig i funktionen i nedre högra hörnet. Efter det blockas alla inkommande notifications. Är det inte en skam, så säg?



Däremot kan man tydligen få hur många irriterande inbjudningar som helst till de mest meningslösa och idiotiska funktioner och grupper man kan bli medlem i på Facebook.

Read more...

söndag 26 april 2009

ACTOR'S WITHOUT TALENT

Se där ja, två inlägg i rad igen. Vissa dagar känner jag mig mer sugen på att blogga än andra, det går inte att hjälpa.
Här är två klipp på skådespelare som borde stannat hemma den dagen det var casting till filmerna de är med i. Hur de fick rollerna är en fråga jag ställt mig länge. Kan kanske ni hjälpa mig med frågan?



Read more...

MÅNADENS SKÖNASTE!

Edarem heter mannen som får mig att bli glad en kväll som denna.
Nu kanske jag orkar avsluta boken jag läser som skolarbete för tillfället.
Kanske inte, men det blir en senare fråga. Njut här så länge.

Read more...

tisdag 21 april 2009

SAKER ÄNDRAR FORM NÄR DU RÖKER PÅ

Eftersom jag inte bloggat på speciellt länge försöker jag göra bra ifrån mig åtminstone idag. Saker ser annorlunda ut när du rökt på än annars. Det är härmed bevisat.






Källa: CollegeHumor

Read more...

VID NÄRMARE EFTERTANKE...

Jag har ibland funderat på att flytta till USA. Fast vid närmare eftertanke kanske jag skiter i det. Det beror på om jag vill dö av kolesterolshock innan jag fyller tjugofem.
















Read more...

onsdag 8 april 2009

TVÅ FANTASTISKA FILMTIPS!

Idag har jag lyckats hinna med att se två filmer, något som inte händer så ofta längre. Men det ska det bli ändring på.
Det blev två filmer i två helt skilda kategorier, men jag slänger ändå in tipset i samma inlägg här på bloggen. Det känns bäst så.

MAGDALENASYSTRARNA

En helt underbar film om ett starkt ämne. Handlar om kvinnofängelsena kallade Magdalena-kloster, som under hela nittonhundratalet fanns utspridda över Irland. Dit sände man katolska flickor som inte varit gudfruktiga nog. De fick arbeta och blev hårt bestraffade för sina felsteg. Det sista klostret stängdes 1996. Filmen är alltså baserad på en verklig händelse. Varning för att detta är en väldigt deprimerande film, men med ett ack så tårdrypande, vackert slut.

LANGE FLATE BALLER

En norsk komedi om sex vänner från en bilverkstad som beslutar sig för att åka till VM i fotboll i Tyskland 2006. Utan fruar. Allt som kan gå fel går fel på vägen ner men det är en vansinnigt rolig film om vänskap, sprit, brudar och alla livets små missöden. Rekommenderas till alla sporttokiga människor i hela världen. Bli inte bortskrämda av att den är på norska, för då kommer ni missa en fantastisk komedi.

Så till sist ytterligare ett litet tips. Från och med nästa vecka kan ni hålla ögonen på bloggen, får då kommer den antagligen börja uppdateras lite mer frekvent än vad ni blivit vana med det senaste.

Read more...

onsdag 1 april 2009

SAGAN OM TIDELAGET: THE QUIZ PRO QUOS

Onsdag kväll. En tidigare rökfylld lokal luktar svagt av mannasvett och starka parfymer. Tidelaget sitter redo med papper på bord och penna i hand. Det är hög tid för strid. Det är music-quiz!

Efter starka kunskaper om Jean-Michael Jarre, Eric Carmen, Stereo MC's och Spin Doctors står de som vinnare med ett halv poängs marginal efter att ha slagits i en otroligt blodig kamp på liv och död.

Vinsten blir 400 riksdaler som ska spenderas nästa vecka. Booze!

Johanna ler med check i hand och säger 'Music-quiz, pff. Mitt mellannamn'.

Read more...

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP