måndag 11 maj 2009

NÄR IDÈERNA TRYTER...

Med risk för att låta gnällig så går det fan inte lätt att skriva i min blogg just nu. Har ni någonsin upplevt det där med att en nisch som man tycker är jävligt intressant helt plötsligt bara känns som en börda att följa upp och man tröttnar? Det är vad jag upplever med min blogg just nu. Det händer galet mycket som kan kopplas till kultur-temat, men inte fan skriver jag om det. Nej, jag försöker istället komma på någonting som ingen annan skriver om och i strävan efter det dör bloggandet ut. Tråkigt, men så är det, och det har nog alla bloggare känt någon gång.



Men är du en av dom som verkligen läser KULTURFASCIST dagligen och som vill att den ska uppdateras mer frekvent och på så sätt ha en fortsatt överlevnad i bloggosfären som fylls på av mer och mer bloggar, både läsvärda och pissiga, varje dag?
Kommentera i så fall det här inlägget, eller börja prenumerera på mig via BLOGLOVIN', genom att använda knappen här till höger, så ska jag bannemej se till att bli duktigare på att skriva här. Så låt oss se hur många som orkar lägga möda på att få mig att fortsätta skriva.
Hur viktig är jag egentligen?

Dessutom får ni gärna skriva om ni vill att jag ska fortsätta med mitt projekt med att titta på och recensera de 250 bästa filmerna i världen. Känns det som någonting som är intressant att läsa?


Read more...

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP