onsdag 21 januari 2009

RAZZIE AWARDS

Nu har nomineringarna till Razzie Awards kommit.
För er som inte alls har någon aning om vad Razzie Awards är för någonting så är det motsvarigheten till Academy Awards (Oscars) fast för de sämsta prestationerna under året. Bland de nominerade i år kan jag dock tycka att det är några som sticker ut. Al Pacino är tillexempel nominerad till Sämsta manliga skådespelare för sina roller i 88 Minutes och Righteous Kill, i vilka jag tyckte att han gjorde riktigt bra ifrån sig. Men smaken är ju tydligen som baken.

För övrigt är Paris Hilton nominerad i år igen, den här gången för komedin The Hottie and the Nottie, som jag ändå tyckte var ganska så bra för att komma från henne, mest eftersom den hade en tanke bakom sig i att alla är vackra på insidan och sådant där dravel. Visserligen var det så att Paris Hilton inte alls var rolig i filmen och fortfarande spelar på sin 'skönhet', så hon är nog trots allt värd sin nominering.
Mark Wahlberg är förövrigt också nominerad till Sämsta manliga skådespelare för sin roll i filmen The Happening, som också är nominerad till Sämsta film. Så några floppar finns det på listan över nominerade till Razzie Awards. Men tyvärr långt ifrån någon lika rolig nominering som när Bush vann en Razzie för Sämsta manliga skådespelare för sin medverkan i Michael Moores dokumentärfilm Fahrenheit 9/11.

88 MINUTES


Se hela listan över nominerade här.

0 kommentarer:

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP